Damlaget Fotboll

Ida Vestman återvänder till HAIF

Ida Vestman

Det är med stor glädje och stolthet vi idag på nyårsafton kan presentera vårt tredje nyförvärv, Ida Vestman!

Ida Vestman, 20 år, har valt att återvända till Herrestads AIF efter en sejour i IK Rössö. Ida är en kraftfull försvarsspelare med fin speluppfattning samt ett mycket bra luftspel. Hennes spelkvaliteter kommer passa fint in i vårt spel. Ida har vid flera tillfällen varit uttagen SvFF regionala elitläger för spelare precis utanför landslagstrupperna. Som nämnt tidigare är Ida fostrad och uppväxt i HAIF. 

Så här kommenterar huvudtränare Peter Johlund vårt tredje nyförvärv:
-Självklart kul när en ”exhaifare” kommer tillbaka. Ida har ju tränat med oss ett tag nu och jag är jättenöjd med det jag hittills sett. Fysisk försvarare med bra teknik och speluppfattning. Kommer passa bra in i vårt lag.

-Verkligen jättenöjd över att Ida valde oss igen. Jag har ju sett henne en hel del när hon var i Haif tidigare och även nu detta året. Duktig med boll, kan använda båda fötterna, grymt huvudspel, ja hon har många kvaliteter. En spelartyp som kommer tillföra mycket i det spelet vi vill spela, säger assisterande tränare Christian Olsson.

Varmt välkommen tillbaka, Ida Vestman!