Undavallen, Stan 101451 94 Uddevalla
E-postkansliet@herrestadsaif.se

Matchreferat LSK

2021-06-12

Derbydags och dagens motståndare är Ljungskile SK. Ett Ljungskile som startat tungt i serien, men ett derby är ett derby.

Matchen börjar och vi vet med oss att Ljungskile som backat hem mycket i serien kommer sätta pressen högt och spela tufft första 20.
Detta stämmer, vi blir tyvärr chockade och får inte riktigt till spelet i denna period alls. Vi får med oss en hörna i 24’ som Edvin nickar i ribban, retligt. Den förtjänade ett bättre öde.
Efter detta så börjar vi få igång vårt spel och börjar rulla boll, detta gör vi bra och det ger resultat.
40’ Olof gör 1-0 då han efter en hörna snappar upp en rensning från Ljungskile och trycker bollen ner i bortre.
43’ En 50/50 duell utanför vårt straffområde resulterar i att Ljungskile får ett mycket bra frisparksläge som deras lagkapten tar hand om snyggt, 1-1.

Efter ett bra halvtidssnack där vi är lite frustrerade över att inte komma upp i nivå, så tycker jag att vi startar bra i andra halvlek. Vi är pågång, men hittar inte riktigt rätt. Vi är stressade.
69’ så gör vi ett misstag på egen planhalva och detta snappar Ljungskile upp och trycker dit 1-2.
Nu slår vi bara långt och faller återigen in i Ljungskiles spel.

I denna match kommer vi inte upp i vår nivå, men vi bryter ihop och kommer igen.

Text: Rasmus Hansson, Tränare