Fotboll U17

Matchreferat

Hemmamatch i u17 division 1 mot Qviding FIF och Undavallen bjuder på ett vackert väder.
Vi startar matchen lite trubbigt under de 10 första minutrarna och kan inte riktigt etablera vårt spel. Vi får ordning på spelet och i den 20’ matchminuten så luktar Oscar sig till ett läge och petar in 1-0.
Vi fortsätter spela bra och för spelet precis så vi vill. Vi vinner en frispark på deras planhalva, Adnan slår in den i straffområdet Isak når högst och 2-0 är ett faktum i 29’. I den 33’ så trampar Theo sig loss på kanten och viker inåt, han petar in bollen i bortre och vi har 3-0.
Men innan halvleken är över så får de chansen att göra 3-1 på grund av lite slarv av oss, retfullt.

Andra halvlek startar också trubbigt, vi är liksom inte först på andrabollarna. Vi har en fin spelkombination i 51’ och missar ett friläge. Då kontrar Qviding och 3-2 står det på tavlan.
Då gör vi lite förändringar på tavlan och i minut 68’ har vi återigen en frispark där Oscar håller sig framme och petar in 4-2, gött!
Nu pressar Qviding på, men vi håller ställningarna. De får en hörna i 86’ och trycker då in 4-3, snöpligt. Vi tar jobbet för varandra, men i minut 90 + 4’ så får det en straff. Denna straff slås i stolpen och ut vi rensar ut till hörna och efter hörnan så blåser domaren av matchen och segern är vår.

Dagens plus går till Oscar J, en sann måltjuv som har en näsa för mål och hur vi jobbar för varandra.
Målskyttar: Oscar J x2, Isak och Theo.