Orientering

Motionsorienteringar 20 och 27 maj, Idrottsrabatten

Nu är det klart att motionsorienteringarna arrangeras som veckans bana.
Ljungskiles arrangemang hittar ni under just veckans bana , Uddevallas ligger under närtävling samma som vårt arrangemang gjorde.

Den som vill ha sällskap till motionsorienteringarna kommer 17:30 till Källsdalsskolan och har med sig karta – pdf:er ligger på eventor eller beställer kartor på haiforientering@gmail.com så har vi med kartan till samlingen.

Behöver du ett idrottsrabatten-häfte eller kan sälja till någon är det bra, finns ett antal häften kvar i klubbstugan ( sektionen får högre ersättning för de sist häften)- Häften kan beställas via mejlen så tar vi med till samlingarna om så önskas, annars hämtar man i klubbstugan. Vi återkommer med information om sommarens orienterings möjligheter.
Herrestads AIF Orienteringssektion